Spreekuur op afspraak

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Nijmegen

Meijhorst 6011   /   6537 KV Nijmegen
024 - 344 2670   -   info@tc-nijmegen.nl
Geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Vanaf Nijmegen CS of Brabantse Poort lijn 2 richting Weezenhof, uitstappen bij de halte Meijhorst 13e straat.
Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen tot de praktijk.

Klik hier voor Openbaar Vervoer Reisinformatie

Met de auto

Uit de richting Lent/Elst/Arnhem:

Volg de A325 richting Nijmegen. Volg na de Waalbrug richting Den Bosch. Na de brug over het Maas-Waalkanaal op de rotonde de derde afslag richting Dukenburg inslaan. Op het Spijkerhofplein rechtdoor rijden, de Van Schuijlenburgweg op. Op het Steve Bikoplein rechts aanhouden. Na het Steve Bikoplein de eerste weg rechts inslaan. Het Tandheelkundig Centrum Nijmegen ligt even verderop aan de linkerkant van de weg.

Uit de richting Grave/Wijchen:

Volg de N324 richting Nijmegen. Op het Spijkerhofplein rechtsaf, de Van Schuijlenburgweg op. Op het Steve Bikoplein rechts aanhouden. Na het Steve Bikoplein de eerste weg rechts inslaan. Het Tandheelkundig Centrum Nijmegen ligt even verderop aan de linkerkant van de weg.

Uit de richting Den Bosch:

Volg de A326 en vervolgens de N326 richting Nijmegen. Na het knooppunt Lindenholt op de rotonde de eerste afslag richting Dukenburg inslaan. Op het Spijkerhofplein rechtdoor rijden, de Van Schuijlenburgweg op. Op het Steve Bikoplein rechts aanhouden. Na het Steve Bikoplein de eerste weg rechts inslaan. Het Tandheelkundig Centrum Nijmegen ligt even verderop aan de linkerkant van de weg.

Print deze routebeschrijving