Spreekuur op afspraak

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Nijmegen

Meijhorst 6011   /   6537 KV Nijmegen
024 - 344 2670   -   info@tc-nijmegen.nl
Geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur

Bereikbaarheid

In het Tandheelkundig Centrum Nijmegen

kunnen wij u een uitgebreid pakket aan tandheelkundige diensten aanbieden. Naast de reguliere tandheelkunde, zoals het maken van vullingen, kronen en protheses, kunt u bij ons ook terecht voor orthodontie, implantologie, esthetische tandheelkunde en snurk- en/of slaapapneubehandeling. Slechts voor een aantal specifieke kaakchirugische behandelingen moeten wij u doorverwijzen. Onze mondhygiënistes verzorgen preventieve behandelingen, gebitsreiniging, sealen en het polijsten van vullingen. Bij pieken of bij afwezigheid van een van de tandartsen is altijd professionele hulp aanwezig om u van dienst te zijn.

Het Tandheelkundig Centrum is goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel of rollator. Het pand staat geheel op de begane grond en er zijn geen drempels aanwezig. Op ons eigen terrein zijn bij de ingang parkeerplaatsen aanwezig.

Ingang Tandheelkundig Centrum Receptie Wachtruimte Hal Behandelkamer Behandelkamer

De vorming van een kostenmaatschap - twee aparte praktijken met een gedeelde receptie en wachtkamer - stelt ons in staat u een optimale service te verlenen. De praktijken zijn modern en voorzien van alle mogelijke technische ondersteuning, zoals digitale röntgenapparatuur, die 80% minder straling nodig heeft voor een foto, en de mondcamera, waarmee wij u heel precies uw gebit kunnen laten zien. De film die u bekijkt in de wachtkamer kunt u verder bekijken op het beeldscherm in de behandelkamer.

Wij willen graag rekening houden met uw wensen. Mocht u een verdoving voor een bepaalde behandeling willen hebben, dan horen we dat graag en zullen we zeker aan uw wens voldoen. Ook voor andere vragen kunt u altijd bij een van onze medewerkers terecht.

Ontstaan

In 2001 hebben wij van onze voormalige collega Dr. Silvertand de patiënten overgenomen. Omdat de praktijk niet kon worden voortgezet in de bestaande ruimte werd een nieuwe locatie gezocht. Al snel werd deze gevonden op een eiland in het Limburgse dorp Gennep aan de Willem Boyeweg 120.

De daar gelegen voormalige textielfabriek uit de jaren vijftig zou ingrijpend gerenoveerd gaan worden. Die renovatie was nog in het stadium van planning, waardoor wij de mogelijkheid kregen onze praktijk zo optimaal mogelijk en geheel volgens onze wensen in te delen. In juni 2001 werd gestart met de verbouwing en in oktober was onze praktijk een feit. Inmiddels werken we al weer negen jaar op deze locatie, tot tevredenheid van ons team en onze patiënten.

Interieur

We hebben 'alles uit de kast' gehaald om u goed te ontvangen. Een moderne, vriendelijke uitstraling en veel licht was ons uitgangspunt bij de inrichting van de nieuwe praktijk en zo geschiedde. De 'open' wachtruimte zorgt ervoor dat u overzicht heeft over de praktijk en daarmee ook de nodige afleiding. Met prettige stoelen, entertainment via een groot beeldscherm en speelgelegenheid voor uw kinderen hopen wij uw verblijf in de wachtkamer te veraangenamen.

Het interieur is in nauwe samenwerking met ID-Design tot stand gekomen. Onze ideeën over hoe de ideale praktijk er uit hoort te zien, zijn door het team van ID-Design vertaald naar materiaal, vorm en kleur. Het resultaat is zoals we gehoopt hadden. Ruim, licht en welkom zijn de meest gehoorde omschrijvingen van onze patiënten.