Spreekuur op afspraak

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Nijmegen

Meijhorst 6011   /   6537 KV Nijmegen
024 - 344 2670   -   info@tc-nijmegen.nl
Geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur

Links

Kwaliteits register tandartsen   Kwaliteitsregister tandartsen: de hier ingeschreven tandartsen voldoen aan de kwaliteitsnormen van de beroepsgroep.
Alles over het gebit  

Met deze website bieden de NMT en de bij de NMT aangesloten tandartsen en tandarts-specialisten u één bron voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over de mondgezondheid.

Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie   De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie is een wetenschappelijke vereniging van tandheelkundige zorgverleners, die zich bezighouden met alles wat te maken heeft met tandheelkundige implantaten. 
Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten   De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten biedt heeft op haar website eveneens plaats ingeruimd voor informatie aan patiënten.
Nederlandse Assistenten in de gezondheidszorg   De Nederlandse Assistenten in de gezondheidszorg. Wie tandartsassistent wil worden, vindt hier de nodige informatie en verwijzingen naar andere sites.
Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)   Site van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal wettelijke taken op het gebied van de gezondheidszorg. 
De Amalia Kliniek   Angst voor de tandarts, en niet een beetje (wie niet), maar echt héél véél? De Amalia Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van zeer angstige patiënten.
Tandartsplein   Op het tandartsplein kunt u vele dossiers op het gebied van tanden en kiezen raadplegen en in een forum met anderen van gedachten wisselen. 
Tandarts.nl   Website met veel informatie, een forum voor patiënten én een mogelijkheid om te zoeken naar een tandarts in uw omgeving.
Beugel.nl   Informatieve site voor iedereen die een beugel draagt en voor wie er (nog) geen heeft. Met animaties over hoe binnen- en buitenbeugels hun werk doen.
natuurlijk-aantrekkelijk.nl   Website met uitgebreide consumenteninformatie over implantaten. 
Straumann   Straumann is leverancier van het Straumann® Dental Implant System, dat zich onderscheidt door zijn betrouwbaarheid, precisie en gebruiksvriendelijkheid.
Goedgebuure   Goedegebuure is een fullservice laboratorium voor prothese-, kroon/brug-, frame- en orthodontische werkstukken, ook in combinatie met implantaattechniek.
Apneupagina.nl   Van snurken en slaapapneu: de MRA, het behandeltraject en de klinieken. 
Netdokter.nl   Netdokter is gemaakt voor jongeren van 12-18 jaar en informeert over zes gezondheidsthema's die je ervan bewust maken dat je keuzes hebt in je (gezond) gedrag.
Consumed.nl   Onafhankelijke website voor consumenten en patiënten met informatie over medicijnen, aandoeningen en medische/tandheelkundige termen.
Tandarts.startpagina.nl   Wie hier nog niet genoeg informatie voor de kiezen heeft gekregen, kan hier de tanden zetten in de vele links waar startpagina naar verwijst.
Tandarts spreekbeurt   Headgear? Plakverklikkers? Chirurgijn? Laat je mede-leerlingen rrrrrillen én maak ze wijzer. Lees hier de spreekbeurt van Laura Daniëls.